Aparcaments segurs, públics i gratuïts per a bicicletes

+
Aparcaments segurs, públics i gratuïts per a bicicletes

Des del mes de setembre de 2021, Granollers compta amb nous aparcaments segurs de bicicleta en diversos punts de la ciutat. Una iniciativa que dona resposta al segon projecte més votat en la primera edició dels pressupostos participatius. Es tracta d’aparcaments públics per a bicis, segurs i gratuïts, que se sumen al de l'estació de Granollers Centre, instal·lat el febrer de 2020.

Un total de nou mòduls distribuïts en espais propers a l’hospital de Granollers, les piscines, el pavelló de Can Bassa, el Centre Cívic Nord, el pavelló del Congost, la plaça de Can Trullàs, el barri Primer de Maig, el recinte de Roca Umbert i la plaça Barangé, a la cantonada de l’avinguda del Parc amb Agustí Vinyamata. Els mòduls se sumen a l'aparcament segur per a bicicletes que hi ha al costat de l'estació de tren de Granollers Centre i que té una capacitat per a 58 bicicletes.

Característiques:

 1. - Capacitat per a 5 bicicletes.
 2. - Universal per a tots els models de bicicletes.
 3. - Activació mitjançant app, només per a usuaris registrats.

Normes d'ús:

 1. - Aparcament gratuït exclusiu per a bicicletes registrades al sistema.
 2. - Aparcament accessible tots els dies de l’any.
 3. - El temps màxim d’estacionament és de 48 h consecutives (o de 72 h consecutives si hi ha un cap de setmana entremig). En cas d'excedir-se'n el temps es penalitzarà la persona usuària amb dies no hàbils per utilitzar el servei, gradualment en funció del temps excedit, entre 2 dies i 30 dies.
 4. - Consulta la resta de condicions d’ús del servei en aquest document.

Com registrar-se al sistema

 1. 1. Descarrega l’app gratuïta Pverde o accedeix a www.parkingverde.com
 2. 2. Registra les teves dades personals i segueix les indicacions per obtenir el codi personal.
 3. 3. Dona d’alta l'aparcament, clicant sobre l’aparcament de bicicletes de Granollers, seguint les indicacions i acceptant les condicions.
 4. 4. Registra la teva bicicleta a l’apartat corresponent de l’aplicació.
 5. 5. Ja pots fer-ne ús clicant sobre l’aparcament mitjançant el botó de l’app, introduint el codi personal en el teclat o fent trucada telefònica.

 

APP Pverde: sistema operatiu Android

APP Pverde: sistema operatiu IOS

www.parkingverde.com

 

Com estacionar la bicicleta 

 1. 1. Obre la porta mitjançant una de les 3 alternatives: App mòbil, teclat de la porta o trucada gratuïta al (+34) 5901008383765 amb el telèfon que has registrat.
 2. 2. Estaciona la bicicleta.
 3. 3. Assegura't que la porta queda ben tancada.

Com recollir la bicicleta

 1. 1. Obre la porta mitjançant una de les 3 alternatives: App mòbil, teclat de la porta o trucada gratuïta al (+34) 5901008383765 amb el telèfon que has registrat.
 2. 2. Recull la bicicleta.
 3. 3. Assegura't que la porta queda ben tancada.
 4. 4. Comprova a l’app o el web que s’ha donat per finalitzat el servei (pot trigar alguns segons a actualitzar-se).

 

Aquesta actuació forma part del projecte "Granollers aposta per la mobilitat sostenible i la millora de la qualitat de l'aire" finançat pel fons de la Unió Europea - Next Generation. És una de les subactuacions d'ampliació i millora de la infraestructura ciclista a Granollers.