Aparcament públic gratuït per a bicicletes al costat de l'estació de Granollers Centre

+
Aparcament públic per a bicicletes al costat de l'estació de Granollers Centre

Mòdul prefabricat d'uns 70 m2 per al tancament de 58 bicicletes, disposades en dos zones diferents. Una franja amb un sistema en forma de U invertida on s’hi poden col·locar 18 bicis, i una segona zona amb un tipus d’aparcament de doble nivell que permet aparcar-n'hi 40 més. L'aparcament disposa d'unes bateries connectades a l'enllumenat de la ciutat i, a la nit quan s'encenen els llums, es carreguen. D'aquesta manera proporcionen llum als cinc florescents LED que hi ha dins l'aparcament i al sistema d'entrada amb codi de la porta d'accés. Es tracta, doncs, d'un sistema energètic eficient i de baix consum. D'altra banda, l'aparcament està controlat amb una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. L'accés a l'aparcament és per al vial que passa per davant de l’entrada de l’estació, mitjançant una petita rampa. Allà mateix hi ha també un punt d'autoreparació, amb eines i una manxa, per resoldre petits problemes que puguin sorgir a les bicicletes. 

Característiques:

 1. - Capacitat per a 58 bicicletes.
 2. - Universal per a tots els models de bicicletes; disseny amb un alt grau d'eficiència energètica i baix consum energètic.
 3. - Activació mitjançant app, només per a usuaris registrats.
 4. - Columna d'autoreparació de bicicletes, amb eines bàsiques que consta de suport per penjar la bici i sistema de subjecció/tancament, bomba d'aire amb capçal per tot tipus de vàlvules, eines bàsiques per manteniment i reparació.
 5. - Controlat amb una càmera de videovigilància per garantir la seguretat.

Normes d'ús:

 1. - Aparcament gratuït exclusiu per a bicicletes registrades al sistema.
 2. - Aparcament accessible tots els dies de l’any.
 3. - El temps màxim d’estacionament és de 48 h consecutives (o de 72 h consecutives si hi ha un cap de setmana entremig). En cas d'excedir-se'n el temps es penalitzarà la persona usuària amb dies no hàbils per utilitzar el servei, gradualment en funció del temps excedit, entre 2 dies i 30 dies.
 4. - Consulta la resta de condicions d’ús del servei en aquest document.

Com registrar-se al sistema

 1. 1. Descarrega l’app gratuïta Pverde o accedeix a www.parkingverde.com
 2. 2. Registra les teves dades personals i segueix les indicacions per obtenir el codi personal.
 3. 3. Dona d’alta aquest aparcament, clicant sobre l’aparcament de bicicletes de Granollers, seguint les indicacions i acceptant les condicions.
 4. 4. Registra la teva bicicleta a l’apartat corresponent de l’aplicació.
 5. 5. Ja pots fer-ne ús clicant sobre l’aparcament mitjançant el botó de l’app, introduint el codi personal en el teclat o fent trucada telefònica.

 

APP Pverde: sistema operatiu Android

APP Pverde: sistema operatiu IOS

www.parkingverde.com

 

Com estacionar la bicicleta 

 1. 1. Entra obrint la porta automàticament, mitjançant una de les 3 alternatives: App mòbil, teclat de la porta o trucada gratuïta al (+34) 5901008383765 amb el telèfon que has registrat.
 2. 2. Estaciona la bicicleta.
 3. 3. Surt polsant el botó de «sortida sense bicicleta».

Com recollir la bicicleta

 1. 1. Entra obrint la porta automàticament, mitjançant una de les 3 alternatives: App mòbil, teclat de la porta o trucada gratuïta al (+34) 5901008383765 amb el telèfon que has registrat.
 2. 2. Recull la bicicleta.
 3. 3. Surt obrint la porta automàticament a través del teclat de l’interior.
 4. 4. Comprova a l’app o el web que s’ha donat per finalitzat el servei (pot trigar alguns segons a actualitzar-se).