Parlem en família

Parlem en família és un projecte transversal que suma les diferents perspectives del serveis municipals,amb l’objectiu de donar eines i suport a les famílies per acompanyar els seus fills i filles. Així, un curs més, es proposen un conjunt de xerrades per orientar, assessorar i facilitar informació sobre algunes qüestions que tenen a veure amb el desenvolupament personal dels infants, adolescents i joves.

El programa d’aquest curs 2023-2024 pretén donar resposta a les demandes que les famílies que han participat en les xerrades d’edicions anteriors ens han manifestat.

L’esquema de la programació manté l’estructura de les edicions anteriors. Així el “Parlem en família” d’enguany  s’enceta amb una xerrada inaugural i continua amb tres cicles al llarg del curs 2023-24, per donar resposta a temes de l’àmbit educatiu, social i emocional en relació amb els infants, adolescents, joves i les seves famílies.

En aquest llibret descobrireu les propostes de xerrades distribuïdes per períodes d’edat, en trobareu adreçades a la petita infància (0-5), la que posa la mirada en infants de 6 a 12 i finalment de 12 a 16 anys.

Totes elles tenen els nexes de la Comunicació, la Sexualitat i la Salut i el Benestar emocional, que les relacionen.

El cicle comença al setembre amb la xerrada inaugural i continua amb una xerrada mensual que arriba fins al mes de maig.

Per participar i assistir a les diferents activitats, consulteu el programa i preneu nota de les que s'adapten millor a les vostres necessitats i interessos.

Recordeu que cada una de les xerrades s’adreça a un grup de famílies amb fills i filles amb franges d’edat diferents. 

Les inscripcions es faran en línia a través en aquesta web.

Cada xerrada té un període d’inscripció. Són presencials i tenen les places limitades. Les xerrades estan adreçades a públic adult i els continguts no són recomanats per a menors de 18 anys.

Per a qualsevol consulta, suggeriment o dubte, adreceu-vos a:parlemenfamilia@granollers.cat

 

 

XERRADA D'INAUGURACIÓ

XERRADES PER A FAMÍLIES AMB INFANTS DE 0 A 5 ANYS

XERRADES PER A FAMÍLIES AMB INFANTS DE 6 A 11 ANYS

XERRADES PER A FAMÍLIES AMB FILLS I FILLES DE 12 A 16 ANYS

Edició 2022/2023

Edició 2021/2022

Edició 2020/2021