Més de mil persones han visitat l'exposició produïda per l'Ajuntament de Granollers sobre l'aniversari del bombardeig atòmic d'Hiroshima i Nagasaki

La mostra ha despertat l'interès del públic en general i també dels d'estudiants

13 de Març 2015
+
Més d'un miler de persones han visitat l'exposició que commemora el bombardeig nord-americà sobre les ciutats d'Hiroshima i Nagasaki, l'any 1945
Diumenge 8 de març va ser el darrer dia de l'exposició "Hiroshima-Nagasaki: 70 anys de la bomba atòmica", que des del dia 11 de febrer s'ha pogut visitar al Museu de Granollers. Un total de 1.100 persones s'han acostat a la sala d'exposicions temporals del museu per visitar una mostra que han produït l'Ajuntament i els museus de la pau d'Hiroshima i Nagasaki per explicar els efectes immediats i a llarg termini del bombardeig nuclear que aquestes ciutats japoneses van patir l'any 1945, poc abans d'acabar-se la 2a Guerra Mundial. 
 
La mitjana de visitants ha estat de 50 persones al dia. Els estudiants representen una part important del global de visitants, amb un total de 130. 
 
A partir d'aquí, l'exposició farà una itinerància entre els municipis interessats a explicar uns fets dels quals ara es commemora el 70 aniversari i amb conseqüències que han arribat fins als nostres dies.