Consell Assessor

El Consell Assessor de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau de Granollers és un espai d’informació, debat i consens de destacats experts en cultura de pau, memòria històrica i resolució de conflictes, amb experiència de treball en entitats i institucions, per a l’assessorament de l’Ajuntament en aquests àmbits.

+
Sessió constitutiva del Consell Assessor. nov 2008

El Consell Assessor és un òrgan de participació, compost per un grup de personalitats de reconeguda experiència i coneixement en els àmbits de la cultura de pau, la memòria històrica i la resolució de conflictes, que orientarà i assessorarà en les línies de treball de Can Jonch. Els seus membres són:

 • Jordi Armadans, director de la Fundació per la Pau, anteriorment havia estat responsable campanyes de Desarmament d’Intermón (1995-1996), membre del Consell Català de Foment de la Pau i membre del Consell Rector de la International Peace Bureau.
 • Neus Sotomayor, directora de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat, ha estat presidenta de la Federació d’ONG per la Pau. Vinculada a Granollers professionalment i col·laboradora de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.
 • Pepe Beúnza, primer objector de consciència antimilitarista de Catalunya. Va rebre el premi Memorial Joan XXIII per la pau, a l'any 1971.
 • Tica Font Gregori, directora de l’Institut Català Internacional de la Pau (ICIP). 
 • Joan Garriga Andreu. Doctor en història, amb una àmplia trajectòria en la investigació i divulgació de la història de la ciutat i de la comarca. Destaquen els seus treballs de recerca sobre la guerra civil i el franquisme a la comarca, que han donat lloc a nombroses publicacions.
 • Enric Garriga i Elies, Llicenciat en Psicologia  i Màster en Intervenció Ambiental. President de l’Amical de Mauthausen i altres camps.
 • Agnès Boixader Corominas, professora de l’escolia Pia de Granollers, Coordinadora del Grup de Valors de l’ICE de la Universitat Autònoma, professora associada del Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Facultat d’Educació de la UAB; membre del grup de recerca en Didàctica de les Ciències Socials de la UAB, autora de publicacions diverses vinculades a l’educació en valors i la didàctica, entre d’altres. Vinculada a la ciutat i col·laboradora en projectes diversos
 • Arcadi Oliveres Boadella. President de la Universitat Internacional de la Pau i ex-president de Justícia i Pau i del Consell de Foment de la Pau de Catalunya. 
 • Carme Panchón Iglesias. Professora titular de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona. Educadora Social. Mediadora Familiar. És sotsdirectora del Institut d'Infància i Món Urbà (CIIMU).
 • Montserrat Ponsa Tarrés. Periodista i escriptora. Defensora dels Drets Humans.
 • Josep Redorta, advocat i doctor en Psicologia Social. És mediador reconegut pel Centre de Mediació Familiar de la Generalitat de Catalunya i àrbitre del Tribunal Laboral de Catalunya. Conferenciant i autor de diverses publicacions.

Com a representant de la família Jonch-Sampere

 •  Miquel Jonch Sampere