GRA i Can Jonch promouen un cicle de xerrades sobre cooperació i solidaritat des de l'àmbit local

Hi participen les ONG Fundació Pau i Solidaritat, Mans Unides, Amnistia Internacional i Amics de l'Àfrica

04 de Maig 2012
+

Aquest mes de maig, el Servei de Joventut i Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau promouen el cicle de xerrades "Realitats del Món. Acció Local", amb la participació de quatre ONG i l'objectiu d'apropar als joves la tasca de diferents entitats de cooperació i solidaritat amb seu a Granollers i la comarca. El programa de xerrades ha començat aquesta setmana amb una primera a càrrec de la Fundació Pau i Solidaritat. Les properes seran:

9 de maig, al GRA. Xerrada de la delegació comarcal de Mans Unides sobre els projectes que desenvolupa al Tercer Món i la seva tasca a la comarca.

16 de maig, a Can Jonch. Xerrada amb membres d'Amnistia Internacional, entitat per la defensa dels drets humans arreu del món, sobre les campanyes que porten a terme i la seva organització local.

23 de maig, a Can Jonch. Xerrada amb Amics de l'Àfrica, associació cultural que treballa des de diferents àmbits la relació amb aquest continent i el seu coneixement, a través de tallers, cursos de català per a nouvinguts i projectes de cooperació.

Totes les xerrades començaran a dos quarts de 8 del vespre.