Els alumnes de batxillerat de la ciutat es reuneixen en un acte per recordar el bombardeig de Granollers

És el setè any consecutiu de la trobada, en la qual participen uns 470 alumnes de batxillerat dels set centres de secundària de la ciutat.

02 d'Abril 2014
+
Un moment de la conferència del periodista Nicolás Valle al Teatre Auditori de Granollers

Un dels actes avançats de la programació de commemoració del Bombardeig de Granollers és des de fa set anys la trobada entre els alumnes de segon de batxillerat dels centres públics i concertats de Granollers per commemorar el  bombardeig que va patir la ciutat el 31 de maig de 1938. 

Aquest dimecres 2 d'abril el Teatre Auditori de Granollers ha tornat a acollir un acte que fa set any que es va repetint any rera any. Com és habitual els alumnes han tingut la presentació a càrrec de l'historiador Joan Garriga, i a continuació han vist el documental sobre el bombardeig. Tot seguit el periodista Nicolás Valle, ha deixat impactats als joves amb la conferència Periodisme de guerra: no som super-herois. Aquest correponsal de guerra ha explicat en primera persona com es viuen els atacs i les seves dures experiències viscudes.

En acabar un grup d’alumnes de secundària i batxillerat de l’Escola Pia han fet una actuació amb el nom Bombardejos de pau.

 

La trobada d’alumnes de 2n de Batxillerat de Granollers s'inclou en el actes de commemoració del 76è. aniversari del bombardeig de Granollers.