240 escolars han participat en tallers de convivència i civisme a Can Jonch

Els tallers formen part del Pla d'Actuació Municipal pel Civisme i la Convivència que s' està engegant aquest any per la promoció del civisme a la nostra ciutat. Aquest pla està format per una seixantena d'accions creades des de diferents serveis de l'Aj

30 de Novembre 2010
+

Durant el mes de novembre Can Jonch. Centre de cultura per la pau ha organitzat onze tallers de Civisme i Convivència. Hi han participat un total de 240 alumnes de 2on de primària provinents de 7 centres educatius de la nostra ciutat.

Durant una hora i mitja i amb l'ajuda de diferents jocs, dinàmiques i xerrades s' han tractat aspectes del dia a dia de la convivència i de l'ús dels espais públics.

S'han volgut treballar els següents objectius: transmetre els valors de convivència aplicats als diferents grups i espais de vida dels infants, implicar els infants cap a un civisme actiu, fomentant una cultura de respecte a l’entorn i als altres, i fomentar el sentiment de l’espai públic com un bé comú que cal preservar i compartir respectuosament.

Per a facilitar l'accés a Can Jonch de les escoles més allunyades se'ls ha ofert un servei gratuït d'autobusos.