313 escolars participen als tallers de Convivència i Civisme

Els tallers formen part del Pla d'Actuació Municipal pel Civisme i la Convivència que es va engegar l'any passat per la promoció del civisme a la nostra ciutat. Aquest pla està format per una seixantena d'accions creades des de diferents serveis de l'Ajun

05 de Desembre 2011
+

Durant el mes de novembre i principis de desembre s'han realitzat catorze tallers de Civisme i Convivència a Can Jonch. Centre de cultura per la pau. Hi han participat un total de 313 alumnes de 2on de primària provinents de 9 centres educatius de la nostra ciutat. Com a novetat aquest any s'ha fet un taller pilot amb joves nouvinguts de 16 a 18 anys.

Durant una hora i mitja i amb l'ajuda de diferents jocs, dinàmiques i xerrades s' han tractat aspectes del dia a dia de la convivència i de l'ús dels espais públics.

S'han volgut treballar els següents objectius: transmetre els valors de convivència aplicats als diferents grups i espais de vida dels infants, implicar els infants cap a un civisme actiu, fomentant una cultura de respecte a l’entorn i als altres, i fomentar el sentiment de l’espai públic com un bé comú que cal preservar i compartir respectuosament.