Observatori de l'Esport

+

L’Observatori de l’Esport té com a objectiu oferir dades de caire multidisciplinari que permetin fer un seguiment acurat de l’evolució del fenomen esportiu a Granollers. Per dur a terme aquest projecte és imprescindible disposar d’eines de valoració i de l’anàlisi comparatiu. És per això que agraim la col·laboració de les entitats per fer possible aquesta recollida de dades.

L’Observatori s’adreça a les persones i als agents públics i privats que intervenen en l’àmbit esportiu per tal de fer un seguiment sobre l’evolució de l’esport a la ciutat. Amb l'anàlisi comparativa d’aquestes dades es poden prendre les decisions més adequades segons les necessitats.

Per altre banda, també té la voluntat de fer un estudi de l’evolució del sistema esportiu, així com d’observar els diferents canvis que les entitats han patit d’un any a l’altre. Les entitats són un important agent per a la promoció de l’esport, tant pel que fa al lleure, com a la vessant competitiva. També podrem observar com l’esport va evolucionant dins la nostra ciutat.