Comença a fer La Mitja 2023

+

Ja fa disset anys que facilitem que molts granollerines i granollerins i els seus amics i amigues es preparin per gaudir de la Mitja de Granollers, amb el programa Comença a fer La Mitja.

Amb il·lusió i gaudint dels entrenaments, però amb el rigor necessari per fer un treball correcte i amb garanties, el programa Comença a fer La Mitja t’ajudarà a entrenar i a preparar-te perquè puguis fer alguna de les proves que La Mitja t’ofereix (el Quart, els 10 Km o La Mitja)

És el teu torn. Si la vols fer per primera vegada, aquí tens una oportunitat. Si ja l’has fet, saps que gaudiràs d’amics i amigues tan il·lusionats com tu.

L’Ajuntament de Granollers i el club d'atletisme L’Aire Esports t’ofereixen la possibilitat d'assolir aquest repte, aquesta il·lusió.  

NIVELLS:

GRUP  PRINCIPIANTS: no han fet mai la Mitja

GRUP INICIATS: han fet  alguna vegada la Mitja o són corredores o corredors esporàdics.

GRUP  ATLETES: han fet la Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual.

DATA d’inici per a tots els grups: dilluns dia 3 d'octubre de 2022 i fins el dia 6 de febrer de 2023

DIES I HORARI:  Dilluns, dimecres i divendres a les 19.30h

INSCRIPCIÓ en línia:

La inscripció és obligatòria i dona dret al programa d’ entrenaments, una assegurança d’accidents i un obsequi de participació.

Termini: inscripcions exhaurides

Preu: 12 euros

Inscriu-te AQUÍ

LLOC DE L’ACTIVITAT

El lloc d’inici i finalització dels entrenaments de tots els grups serà a les pistes d'atletisme, a determinar cada grup.

 

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Unitat de Medicina de l’Esport de Granollers, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13).