Comença a fer La Mitja 2025

+

El programa Comença a fer La Mitja arriba a la majoria d’edat i proposa, per divuitena vegada, entrenaments per preparar-te en companyia per a alguna de les modalitats d’aquesta cursa (el Quart, els 10 Km o La Mitja) que es disputarà el pròxim diumenge 2 de març de 2025.

El Club Atletisme L’Aire organitza aquesta activitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, i ofereix entrenaments els dilluns, dimecres i divendres, de 19.30 a 20.30 h, amb sortida i arribada a les Pistes d’Atletisme.

Les sessions seran dirigides per una vintena de monitors del club que assessoraran tècnicament les persones participants i les ajudaran en la seva progressió.

És una proposta a persones que mai han fet La Mitja, però també hi poden participar atletes que ja hi han participat i volen millorar la seva marca personal. Així, el programa ofereix tres nivells, d’acord amb l’estat físic de les persones participants: principiants, iniciats i atletes.

Comença a Fer la Mitja es farà del 14 d’octubre de 2024 a l’3 de març de 2025 i les inscripcions estan obertes des de l’1 de juliol. Les places són limitades a 400 participants.

 

Més informació, preu i inscripcions ahttps://laireclub.com