Ajuts econòmics per a famílies en situació de necessitat econòmica

Per a material i llibres, i escolarització a les escoles bressol municipals i a l'Escola Municipal de Música i Conservatori

Com cada any, l'Ajuntament de Granollers ha obert una nova convocatòria per a l'atorgament d'ajuts econòmics a la ciutadania empadronada a Granollers que es troba en una situació de vulnerabilitat social, especialment en l’entorn familiar amb necessitats socials i/o econòmiques que els representi la possibilitat d'inclusió en el col·lectiu de risc d'exclusió social. Aquests ajuts es concedeixen amb la finalitat d’assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals bàsiques i socials.

Així, s'ofereixen ajuts de material i de llibres; per a l'escolarització d'infants a les escoles bressol municipals; i per a l'escolarització d'alumnes de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

Enguany, la presentació de les sol·licituds d'ajuts per a la pràctica esportiva es farà en una convocatòria diferent de l'1 al 30 de setembre del 2022. El termini de sol·licitud de la resta d'ajuts va ser durant el primer semestre de l'any i no se n'admeten més fora del termini establert.

Més informació

Per a més informació, podeu fer arribar la vostra consulta a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), al c. Sant Josep, 7 o trucant al al 010 o al telèfon 93 842 66 10.

Resultat de les sol·licituds d'ajuts per a l'escolarització d'infants a les escoles bressol municipals per al curs 2022/2023

Podeu consultar el resultat de les sol·licituds d'aquesta convocatòria en aquest enllaç i en els documents següents:

Resultat de les sol·licituds dels ajuts de material i llibres pel curs 2022/23

A partir del dimecres 3 d’agost els sol·licitants dels ajuts de material i llibres pel curs 2022/23, rebran un SMS amb el resultat de la seva sol·licitud. Els resultats també es podran consultar a www.granollers.cat/ajutsmaterial20222023 o presencialment al c. Portalet, 4 planta baixa (en aquest cas, el sol·licitant haurà d’identificar-se amb el DNI/NIE).

Estat de les sol·licituds dels ajuts de material i llibres