Ajuts municipals de material i llibres 2023/24

Resultats i bescanvi de vals

A partir del dilluns 31 de juliol els sol·licitants dels ajuts de material i llibres pel curs 2023/24, rebran un SMS amb el resultat de la seva sol·licitud. Els resultats també es podran consultaren aquesta pàgina (documents enllaçats al peu de la informació) o presencialment al c. Portalet, 4 planta baixa (en aquest cas, el sol·licitant haurà d’identificar-se amb el DNI/NIE).

Els beneficiaris amb ajuts aprovats que corresponguin a alumnes escolaritzats als centres Turó de Can Gili, Lledoner, Ponent, Granullarius, Mestres Montaña, Joan Solans, Pereanton, Ferrer i Guàrdia, Salvador Espriu, Joan Miró i Jacint Verdaguer, rebran l’import directament a la seva escola o AMPA.

Els beneficiaris de la resta d’escoles, el dilluns 28 d’agost rebran un SMS amb un codi que substituirà el sistema de vals en paper que havíem utilitzat en anys anteriors. Aquest codi es podrà bescanviar a:

 • Alumnes de primària. Només podran bescanviar el codi per llibres, ja que l’Ajuntament abonarà l’import de material directament a l’escola. Aquests podran adquirir-se a:

  • Obligatòriament, a escoles on hi hagi programada la socialització de llibres, o bé a:

  • Associacions de pares i mares d’alumnes (AMPA) adherides al programa.

  • Llibreries adherides al programa.

 • Alumnes de secundària. Podran bescanviar el codi en la compra de material i llibres a:

  • A l’IES o AMPA per reduir l’import de la quota de material, la despesa d’ordinador, compra o lloguer de llibres i llicències digitals.

  • Llibreries adherides al programa. Es podrà fer servir per la compra de llibres de text, llibres de lectura, diccionaris, atles o calculadores.

Què cal fer si no he rebut l’SMS o les dades no són correctes? És possible que l’SMS no s’hagi rebut perquè hi ha hagut un canvi en el telèfon mòbil que es va informar a la sol·licitud. En aquest cas, podeu personar-vos al c. Portalet, 4 planta baixa, de 8.30 a 14.30 h o trucar al 93 842 66 65.

En cas que les dades no siguin correctes (curs, escola...) cal que també ens informeu trucant al 93 842 66 65 o bé venint al c. Portalet, 4 planta, de 8.30 a 14.30 h.