Les persones usuàries de l'Espai Cangur pinten un mural comunitari al pati de l'edifici

La creació plàstica es fa amb l'assessorament de la il·lustradora resident a Roca Umbert Ermisenda Soy

18 de Novembre 2014
+
Un moment de la confecció del mural de l'Espai Cangur, situat al c. Roger de Flor, cantonada amb E. Prat de la Riba.
Des del setembre passat, l'Espai d'Arts de Roca Umbert i l'Espai Cangur de Granollers col·laboren per portar a terme la realització d'un mural comunitari al pati de l'edifici, pintat pels mateixos usuaris i usuàries del centre amb l'ajuda de l'artista Ermisenda Soy, resident a l'Espai d'Arts.  
 
L'artista ha visitat  l'equipament , que acull els serveis Espai Actiu de la Gent Gran, el Centre Obert Sud i l'espai familiar  Petits i Grans,  per dur a terme amb les persones que els utilitzen diverses activitats amb l'objectiu que el disseny del mural sigui resultat de les seves idees i propostes. El mural, que es va començar a pintar el 12 de novembre i ja està gairebé enllestit, serà així un reflex de la varietat d'usuaris i usuàries del centre: des de mares i pares amb nadons, fins a avis jubilats, passant per nens i nenes, preadolescents i adolescents. Una obra que expressarà sentiments al voltant de temes com la família, els valors que es transmeten de pares a fills, la integració i la creativitat. 
 
 
Ermisenda Soy, il·lustradora
 
Ermisenda Soy neix a Barcelona el 1979 i actualment resideix a Granollers. És llicenciada en història de l’art per la Universitat de Barcelona i especialitzada en escenografia al IED de Roma. Entre el 2003 i el 2008 treballa regularment per a diversos teatres italians i combina aquesta feina amb la d’educadora en centres i museus d’art. Actualment alterna l’activitat d’il·lustradora amb les tasques de dinamització i educació en projectes artístics.
Les exposicions més destacables en què ha participat els darrers anys són: "Diálogo de Besugos" (2014 TPK. Hospitalet/ 2013 Granollers, Espai d’Arts. Exposició col·lectiva), "Cosmo Gallery", exposició col·lectiva dedicada a Sant Jordi (2012 Barcelona),  la participació Festival Big Draw (Museu Picasso, Barcelona 2013) i l'exposició de llibres d'artista "Como Pedro por mi casa" (La Central del Raval, Barcelona 2014).