30a edició de les Jornades Culturals de la Gent Gran, del 3 al 9 de juny

El programa compta amb una vintena d'activitats culturals i lúdiques i amb la col·laboració d'una quinzena d'entitats de Granollers

28 de Maig 2013

Aquest mes de juny es celebren les Jornades Culturals de la Gent Gran que enguany arriben a la 30a edició. A partir del 3 de juny i fins el diumenge 9, Granollers preveu una vintena d'activitats culturals i lúdiques destinades a aquest col·lectiu.  

La inauguració, a càrrec del alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, tindrà lloc el proper dimecres 5 de juny a les 11.30 hores, a la Sala Tarafa (C/ de Corró, 47), on també es presentarà la mostra de treballs manuals que es podran visitar fins el 9 de juny.

La programació, organitzada per l'Ajuntament de Granollers i la Coordinadora de Gent Gran, compta amb la col·laboració d'una quinzena d'entitats que participen en les diverses activitats, que es faran a diferents equipaments municipals i als espais públics de la ciutat. Entre tots els actes destaquen la trobada de petites i gran corals, que tindrà lloc el divendres 7 de juny a les 17.45 hores a la Sala Tarafa, la caminada popular que es celebrarà el dissabte 8 a les 8 hores, la gran trobada de puntaires que es durà a terme el mateix dissabte a les 17 hores  a la pl. de la Porxada o l'exhibició de ball en línia amb el grup de ball de l'Esplai La Caixa que es podrà veure diumenge 9 a partir de les 12 hores a la Porxada.