Voluntariat educatiu

Tu també pots ser voluntari/ària educatiu/va!

El projecte de VOLUNTARIAT EDUCACTIU DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL de Granollers va entrar en funcionament el curs 2013-2014, amb la participació d’una cinquantena de persones voluntàries, que en els cursos següents s’ha duplicat amb escreix, posant en evidència per una banda la necessitat que tenen les escoles del seu suport i de l’altra l’elevat compromís de la societat granollerina, que es mostra així sensible i disposada a col·laborar per fer real el principi de “ciutat que educa”.
Davant la impossibilitat que el projecte seguís més enllà del curs 2016-2017 perquè la LLEI 25/2015 del Voluntariat i de foment a l’associacionisme impedeix que sigui l’Ajuntament qui impulsi un projecte com aquest, un grup de persones que ja estaven implicades en el projecte van decidir associar-se a RELLA, Associació de Mestres i Professorat Jubilats. Aquesta vinculació ha permès crear RELLA Granollers, una entitat integrada dins de RELLA. Des d’aquest moment el Voluntariat Educatiu de la ciutat de Granollers està impulsat i gestionat per RELLA Granollers, col·laborant de manera estreta amb el Servei d’Educació de la ciutat i formant part, com entitat educativa, del Consell Escolar Municipal.
Les persones que estiguin interessades a fer de voluntàries a centres educatius de la ciutat, han d'apuntar-se a través d'aquest enllaç i, en breu, es posaran en contacte amb elles. També podeu anar al punt de voluntariat de L'Ajuntament de Granollers i allà us ajudaran a fer la inscripció.