Sortida Ciutat Jugable (20 de novembre 2021)

+

Sortida al Parc de la Pegaso de Barcelona (20 novembre)

Anem i tornem en tren de Granollers fins a Sant Andreu. Caminem uns 10 minuts i ens trobem el Parc de la Pegaso. Analitzem el rètol que és un mapa per saber les diferents zones sobre les que haurem de fer el treball d’observació.

Veure totes les fotos aquí

Esmorzem davant del joc del Pop gegant. Juguem i ens posem a treballar per aprendre com altres noies i nois han donat suport en disseny d’aquell parc.

Analitzem amb els criteris de Ciutat Jugable de l’Ajuntament de Barcelona (i que ja vam utilitzar el curs passat) tres zones diferenciades (espais d’aigua, de trobada i de joc) i prenem nota sobre com fomenten el joc als 3 espais, sobre els llocs de conversa i socialització, la seguretat i els espais/jocs inclusius.

Disfrutem de l’espai i tornem a l’hora de dinar a Granollers.

 

Celebració del Dia Universal dels Infants i Adolescents

Des del Consell d’Infants i des de l’Arrel-Fòrum de les Adolescències, aquest 20 de novembre, Dia Universal des Drets dels Infants i Adolescents, donem a conèixer els drets que tenim pel fet de ser infants i adolescents i ens sumem al Manifest del CNIAC escrit amb la nostra col·laboració, mirada i veu.

Llegim el Manifest i comentem com han anat les activitats realitzades a les escoles durant la setmanai que tenen més materials (contes, vídeos, tríptics) a https://www.granollers.cat/dretsdelsinfants

 

Més informació Parc de la Pegaso

https://www.arquitecturacatalana.cat/ca/obres/parc-de-la-pegaso

https://www.barcelona.cat/ca/conocebcn/pics/atractivos/el-parque-de-la-pegaso-antigua-fabrica-pegaso-hispano-suiza_92086017159.html

https://www.bimsa.cat/actuacio/implantacio-dun-joc-singular-pop-al-parc-de-la-pegaso/