Adreça

Escola Lledoner

Adreça :
C. Rosselló, 95
Telèfon :
93 861 71 47
Adreça web :
http://www.escolalledoner.com
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Som Comunitat d’Aprenentatge. El centre esdevé l’espai educatiu on totes les persones ensenyen i aprenen, siguin nens, nenes, mares, pares, voluntariat o l’equip de mestres.

Treball per projectes de P3 a 6è. Alguns dels projectes són Cantània a 4t, el d’Emprenedoria a 5è i el de l’Intercanvi a 6è.

Ambients de P3 a 2n. Els nens i nens de 3 a 7 anys, barrejats entre ells, exploren ambients de manera que aprenen a conèixer i descobrir nous significats.

Relació amb l’entorn. Els projectes tenen la visió de barri i en molts moments es té en compte l’entorn, el barri Lledoner i la ciutat, a més del contacte directe amb la natura a través de l’hort escolar.

Innovació educativa. L’escola forma part des de fa tres anys del programa Escola Nova 21, per donar resposta a noves metodologies i aconseguir una escola més autònoma, competencial, inclusiva i global.

Aplicació de les noves tecnologies. El centre està dotat amb pissarres digitals i projectors a totes les aules, ordinadors portàtils i tauletes. A més, participa en el programa de robòtica VallesBot.

 

Horari

De 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h

  

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Cuina pròpia

– Gimnàs

– Hort

Temps

– Acollida matí i tarda

– Activitats extraescolars

– Pati obert de 16.30 a 17.30 h

Compartit

– Material col·lectivitzat

– Reutilització de llibres de text