Cicle de Passejades 2017-2018

+

El CICLE de PASSEJADES és un programa que promou la Diputació de Barcelona en el qual hi participa i coorganitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers.

Aquest any hi participen 58 municipis de la comarca amb l’objectiu de facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província.

Estan totalment adaptades a les possibilitats i necessitats del col·lectiu de gent gran, son suaus i assequible.

La majoria del recorregut per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim els trams urbans.

Es camina un total d'unes 3 hores fent diverses parades durant el recorregut. Les distàncies a recórrer son entre 6 i 8 kilòmetres.

Les inscripcions es faran sempre a les oficines del Servei d’ Esports de l’Ajuntament de Granollers, c. Jaume Camp i Lloreda, 1, en horari de 9h a 14h, 3 setmanes abans de la data de la passejada.

Places limitades a 50 inscripcions per passejada. 

El preu és de 5 € cada passejada, inclou l’autocar, l’assegurança d’accidents i un mocador per al coll.

Aquest any les dates de les passejades són:

12 de desembre 2017 Granollers

14 de febrer 2018 Santa Coloma de Gramanet

14 de març 2018 Roda de Ter

12 d'abril 2018 Santpedor

 

CLOENDA: es farà el dia 16 o 17 de maig 2018 (a la espera que la Diputació ens confirmi la data) a Palau Solità i Plegamans.

Recordeu que només hi podran anar a la passejada els participants que hagin fet 3 o més passejades durant el curs 2017-18.

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Centre de Medicina de l’Esport, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13)