S'inaugura l'Espai Cangur

Ubicat a l'antiga escola bressol municipal del carrer de Prat de la Riba, permet coordinar tres projectes de serveis socials destinats a tres grups de població -infants, adolescents i gent gran-, compartint espais, recursos i activitats

03 de Octubre 2012
+

Aquest divendres, 5 d'octubre, a les 17 h, es farà la inauguració de l'Espai Cangur (accés pel carrer de Roger de Flor, 127), on s'hi han traslladat l'Espai Actiu de la Gent Gran, el Centre Obert Sud i Petits i Grans: Espai familiar. A l'acte, hi assistiran l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria del Mar Sánchez.

Aquest nou espai ha tornat a omplir d'activitat, des del mes passat, l'antiga Escola Bressol Municipal Cangur, l'alumnat de la qual s'havia traslladat a l'escola bressol municipal del barri Congost (carretera de Caldes, 52) el curs 2010-2011. Així, s'hi han pogut fer obres, per adaptar les condicions de l'antiga escola Cangur a les necessitats actuals, sobretot per garantir-hi l'accessibilitat. Continua sent impossible, però, la represa de l'activitat educativa en aquest edifici, per donar continuïtat -com s'havia previst- a la llarga trajectòria de l'Escola Bressol Municipal Cangur. Recordem que la causa és que Generalitat de Catalunya ha decidit no subvencionar, de moment, més places d'aquest nivell a Granollers.

Aquest és el programa de la inauguració:

Activitat al pati del centre Escriu el teu desig per a aquest espai (a l’arribada, es convidarà a participar-hi, amb una cartolina per poder escriure, dibuixar...)

 Visita als diferents espais que acull l’equipament

 Parlaments d’inauguració

 Penjada dels desitjos al pati

 Berenar, amb coca i xocolata