Dilluns 18 s'obre el termini de sol·licituds per optar a ajuts escolars per a material i llibres

Enguany s'unifica en una sola convocatòria els ajuts escolars de material i llibres d'educació infantil, primària i secundària. Aquests ajuts tenen una partida de 95.000 euros, dels quals 65.000 € són del pressupost municipal i 30.000 del Pla de xoc

14 d'Abril 2016
+
Des de dilluns dia 18 i fins al 29 d'abril inclòs es poden presentar les sol·licituds per a ajuts escolars de material i llibres destinat a famílies desfavorides i que acreditin documentalment aquesta situació. Aquests ajuts, que són per al curs 2016-17 i pretenen donar suport a l'escolaritat i garantir mínimament la igualtat d'oportunitats en l'accés a materials de suport pedagògic. 
 
Els alumnes que es poden beneficiar d'aquests ajuts han d'estar empadronats a Granollers en centres públics o privats concertats cursar educació infantil, primària i secundària i trobar-se en risc d'exclusió social. Els imports màxims dels ajuts de material i llibres són 30 € de material per alumne i curs en educació infantil; 60 € de llibres i 20 € de material per alumne i curs en educació primària i 100 € de material i llibres per alumne i curs en educació secundària.
 
Cal presentar la sol·licitud degudament emplenada i adjuntar la documentació requerida a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) al c/ Sant Josep, 7 de Granollers. Les bases completes es poden consultar a la seu electrònica dins de la web municipal www.granollers.cat.