Hackató del Pla Estratègic 2030 de Granollers (2 d'abril de 2022)

El dissabte 2 d’abril de 2022, de 17 a 21h, a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert, s’ha fet la hackató de Granollers 2030: ciutat jugable. Una hackató és un esdeveniment únic, vibrant, creatiu i d’aprenentatge on els infants i joves de la ciutat han abordat reptes per equips, generant solucions originals i tangibles.

200 infants i joves de Granollers han participat en aquesta gran experiència creativa basada en la ideació, cocreació i prototipatge en equip. Hi han pogut aportar les seves experiències, coneixements i habilitats per crear projectes, que donen resposta als reptes identificats en les sessions de treball prèvies del Consell dels Infants i l’Arrel. Fòrum de les Adolescències.

Així, els 200 infants i joves han viatjat al futur de la ciutat durant 4 hores. Han treballat per equips per identificar idees i n’han triat una que han desenvolupat i presentat a la resta d’equips.

L'activitat ha estat impulsada des dels Serveis d'Educació i Infància, i de Joventut, juntament amb l'Oficina tècnica del Pla estratègic, i ha comptat amb el suport de Marinva per a la dinamització, i amb l'Associació Apadis.

 

Consulta el recull de fotografies i vídeos aquí mateix