Adreça

Institut Carles Vallbona

Adreça :
C. Camp de les Moreres, 14
Telèfon :
93 860 00 21
Adreça web :
http://www.iescarlesvallbona.cat
Descripció :

 

Projectes que caracteritzen el centre

Acompanyament a alumnes i famílies. S’acompanya cadascun dels alumnes en la formació en coneixements i capacitats de cada etapa educativa i s’orienta i assessora les famílies sobre l’educació i l’itinerari formatiu dels seus fills.

Innovació, recerca i emprenedoria. S’utilitzen metodologies actives de recerca científica i tecnològica, i es participa en concursos i congressos d’àmbit estatal i internacional. Es treballa en projectes innovadors i es dona resposta a reptes d’entitats i empreses del territori.

Atenció preferent a la pràctica esportiva. Permet simultaniejar la formació acadèmica amb la dedicació a l’esport.

Pla de millora de les Llengües Estrangeres. S’imparteixen matèries en anglès (AICLE) amb el suport d’auxiliars de conversa nadius. Es realitzen projectes i intercanvis amb alumnes d’altres països, Erasmus+ i eTwnning. A més, es fa anglès i francès a tota l’ESO.

Tecnologies Digitals per l’Aprenentatge. S’afavoreix l’assoliment de la competència digital i es motiva els alumnes mitjançant l’ús d’eines digitals i mòbils.

Treball col·laboratiu. Es promouen entorns de treball en xarxa, amb lideratge compartit que faciliti la implicació dels equips en els projectes educatius.

 

Horari

Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius Grau Mitjà: De 8 a 14.30 h

Cicles Formatius Grau Superior: De 15 a 21.30 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Edifici sense barreres arquitectòniques

– Gimnàs, espai multiesports i pista de sorra

– Sala coworking

Temps

– Reforç escolar

– Associació esportiva