Adreça

Institut Antoni Cumella

Adreça :
C. Roger de Flor, s/n
Telèfon :
93 516 38 96
Adreça web :
http://www.iesacumella.cat
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Xarxa de Competències Bàsiques. El centre realitza una pràctica reflexiva sobre la docència treballant les competències en tots els àmbits per impulsar diferents enfocaments metodològics i un treball transversal.

Projecte plurilingüe. Docència parcial en anglès en la majoria de matèries dels nivells d’ESO. L’anglès es tracta com a primera llengua, i el francès i alemany, com a segones. Es fan, a més, acreditacions oficials de llengües estrangeres, intercanvis i estades a l’estranger en francès i anglès, projecte Erasmus+ i s’utilitzen les plataformes eTwinning i Mystery Skype. Organització de l’English Day amb activitats diverses i atractives en anglès destinades a l’alumnat del centre i dels centres escolars participants.

La Tutoria entre iguals. Programa en què l’alumnat de tercer d’ESO tutoritza i acompanya l’alumnat de primer d’ESO en el procés d’adaptació a l’institut.

Coeducació. Creació de la comissió mixta de coeducació, per aportar reflexió, conscienciació i educació.

Oferta d’extraescolars gestionades per l’AFA cada tarda. Activitats de llengües estrangeres, esports, reforç i teatre.

Projecte de Servei Comunitari. Els alumnes experimenten i protagonitzen accions de compromís cívic, tot aprenent en l’exercici actiu de la ciutadania aportant els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. Col·laboracions com a voluntaris a la Mitja Marató de Granollers, a la Barcelona Spain Masters de Bàdminton i a l’entitat Xics de Granollers.

 

Horari

De 8 a 22 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Gimnàs

– Sala d’actes

Temps

– Activitats extraescolars

– Associació esportiva

Compartit

– Material col·lectivitzat

Estudis

– Estudis postobligatoris