Adreça

Escola Ponent

Adreça :
C. Rafael de Casanova, 71
Telèfon :
93 840 09 06
Adreça web :
http://www.escolaponent.cat
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Projecte d’anglès GEP (Generació Plurilingüe). A més de les hores d’anglès habituals, a partir de P4 es treballa al menjador i a les assignatures d’Arts & Craft (de 1r a 6è en grups desdoblats) i Science a 5è i 6è amb metodologia AICLE.

Teatre. Es treballa expressió, consciència artística i ús de la llengua oral i musical amb la creació d’una obra des de P3 fins a 6è que es presenta a les famílies.

Competència Digital. L’escola potencia l’ús de les TIC a través d’aplicacions a les tauletes. Es disposa d’aula d’informàtica i portàtils i, a partir de 5è, es treballa la robòtica i la programació. A més, el centre participa en les jornades VallesBoot i Lego League.

Hort ecològic propi. Es treballa el conreu de l’hort i s’experimenta de manera directa el creixement de verdures i hortalisses creant aprenentatges vivencials, propers i significatius.

Matemàtiques manipulatives. Combinació entre el treball sistemàtic amb el treball manipulatiu. Els alumnes toquen i experimenten amb els reglets, la recta i el panell numèric, etc.

Treball d’emocions i famílies actives. Es fomenta el vincle entre companys a través dels valors. A cicle infantil es potencia la capacitat reflexiva fent filosofia i es treballa en equip amb una AMPA molt compromesa.

 

Horari

Infantil: De 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h

Primària: De 9 a 13 h i de 15 a 17 h

  

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Biblioteca oberta

– Hort

Temps

– Acollida de matí

– Activitats extraescolars

– Sisena hora

Compartit

– Material col·lectivitzat