Adreça

Institut Escola Municipal de Treball

Adreça :
C. Roger de Flor, 66
Telèfon :
93 879 55 18
Adreça web :
http://www.institutemt.cat
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Institut tecnològic, industrial i de treball. L’Institut EMT s’ha caracteritzat, al llarg de 100 anys d’història, per la seva vinculació amb l’entorn local i comarcal, per tenir una estreta relació amb l’àmbit tecnològic, industrial i de treball.

Grups reduïts a l’ESO.

Let’s Eurorobot together! Projecte Erasmus i KA2 (associacions entre escoles) que consisteix en la creació i programació d’un robot creat per grups mixtos d’estudiants de secundària de tres centres.

Projecte Sol i Tastets d’oficis. Donen a aquell alumnat que ho necessita, un camí diferent per tal d’assolir les competències bàsiques i de final d’etapa.

Mediació entre iguals. Treballem la gestió positiva dels conflictes amb l’objectiu que les dues parts enfrontades arribin, voluntàriament, a un acord amb l’ajuda d’una tercera part, els seus companys mediadors.

Projecte de Servei Comunitari. Promou que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Innovació, recerca, emprenedoria, robòtica i 3D.

 

Horari

De 8 h a 14.40 h

De 15 a 21.20 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Pavelló poliesportiu amb gimnàs

– Biblioteca oberta

– Sala d’actes

– Laboratoris, aules de tecnologia, informàtica, música, automàtica, control numèric i microelectrònica

Estudis

– Estudis postobligatoris