Adreça

Escola Mestres Montaña

Adreça :
C. Esteve Terrades, 62
Telèfon :
93 879 56 43
Adreça web :
https://blocs.xtec.cat/mestresm
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Innovació educativa. Es treballa de manera més competencial amb la utilització de les vivències i la manipulació per arribar a l’aprenentatge. Treball per projectes, ciències interactives, matemàtica manipulativa, tallers de lectura i escriptura... L’escola pertany a la Xarxa de Competències bàsiques i participa activament en els grups d’A+a+ pel que fa al treball matemàtic.

Projecte de tecnologia digital. Inclou la tecnologia en el dia a dia de l’aula i en projectes de ciències. Els alumnes fan sessions experimentals al laboratori i racons matemàtics, treballen de manera manipulativa i s’inclou la robòtica.

Erasmus. Al llarg de dos cursos es coordina el projecte “Euroland” en què participen, a més de la nostra escola, una escola d’Itàlia i una de Romania. Treballen conjuntament aspectes matemàtics com el càlcul, la geometria i la robòtica.

Emprenedoria. Els alumnes de 5è participen en el programa Cueme de la Diputació de Barcelona a través del qual creen una cooperativa escolar, redacten els documents del projecte, fan la valoració econòmica, elaboren els productes i els venen al mercat de Granollers. Una part del benefici es destina a una ONG local.

Acció tutorial individual i grupal mitjançant l’assemblea i lligada a l’Educació en Valors.

 

Horari

De 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Cuina pròpia

– Biblioteca oberta

– Edifici sense barreres arquitectòniques

Temps

– Acollida matí i tarda

– Activitats extraescolars

Compartit

– Material col·lectivitzat