Adreça

Escola Granullarius

Adreça :
C. Maresme, 2-4
Telèfon :
93 870 51 95
Adreça web :
http://www.granullarius.com
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Science: impulsem la llengua anglesa. L’alumnat de cicle superior fa trimestralment un tema de medi íntegrament en anglès. L’anglès s’inicia, a més, en l’etapa infantil i es treballa la comunicació oral en grups reduïts. L’escola participa en e-twinnings i en la celebració de l’English Day.

Robòtica i CuEmE. A partir de 4t de primària l’alumnat aprèn a programar robots i tot el que això comporta. L’alumnat de 6è participa en el programa d’emprenedoria CuEmE.

Jocs tradicionals al pati. A l’hora del pati, un cop a la setmana, tots els alumnes juguen a jocs tradicionals, com ara els escacs, la corda, les bitlles o les cartes.

Teatre i Setmana de l’Art. L’alumnat aprèn tècniques d’expressió i dramatització per acabar amb la representació de diferents obres de teatre. L’escola organitza també tallers d’art internivells i es fan exposicions obertes a les famílies.

La música en la vida escolar. Les entrades i sortides de l’escola es fan a través d’un projecte d’ambientació musical. A més, l’escola participa en el projecte Cantània i en un projecte sardanístic i, per Nadal, fan un concert per a les famílies.

El Mosaic i “Sóc el protagonista”. Es destina un espai als més petits per treballar els racons. Les famílies d’educació infantil s’apropen a l’escola amb “Sóc el protagonista”.

 

Horari

De 9 a 12.30 h i de 15 a 16.30 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Cuina pròpia

– Gimnàs

Temps

– Acollida matí i tarda

– Activitats extraescolars

Compartit

– Reutilització de llibres de text

– Material col·lectivitzat