Adreça

Centre d'Educació Especial Montserrat Montero

Adreça :
Camí de Santa Quitèria, s/n
Telèfon :
93 860 49 00
Adreça web :
https://www.granollers.cat/montserratmontero
Descripció :

 

 

Projectes que caracteritzen el centre

Escola comarcal. Atén alumnes de 3 a 20 anys de totes les etapes educatives amb discapacitat mental i/o trastorns associats, ja siguin motrius, sensorials, de conducta o de personalitat.

Suport a l’escola ordinària. Es dona suport als professionals de l’escola ordinària que tenen escolaritzats alumnes amb necessitats especials.

Jornades formatives adreçades a professionals. Anualment s’ofereixen jornades per a professionals de la comarca de l’àmbit educatiu, sanitari i social, relacionades amb l’educació especial.

Piscina. La finalitat de l’activitat aquàtica és facilitar a l’alumnat el coneixement d’un medi diferent, poder gaudir de totes les seves possibilitats i potenciar les capacitats psicomotrius.

Projecte esports. Un dels objectius del centre és promoure l’esport, activitat que proporciona una millora del benestar físic, intel·lectual i social.

Escola Verda. El centre forma part de la xarxa d’escoles verdes i, per tant, inclou en el seu currículum criteris de sostenibilitat a tenir en compte a l’hora de treballar.

 

Horari

De 9.30 a 16.30 h

 

Equipaments, instal·lacions i serveis

Espais

– Cuina pròpia

– Aula multisensorial

Temps

– Transport escolar

Altres

– Suport psicològic, logopèdic, fisioterapèutic sanitari i d’acompanyament familiar