Quatre alumnes de l’Institut Escola Municipal de Treball reben les beques d'estudis Memorial Josep Homs

Les beques s’han entregat en l’acte de cloenda del curs de l'EMT que també ha reconegut l’alumnat amb matrícules d’honor i amb millor expedient acadèmic de 4 d’ESO, entre altres

27 de Juny 2024
+
Lliurament de les beques d'estudis Memorial Josep Homs i Corominas

Aquest dimecres 26 de juny s’han lliurat a la Sala Tarafa les beques d’estudis Memorial Josep Homs i Corominas, en el marc de la cloenda del curs de l'Institut Escola Municipal de Treball. El jurat de la 27a edició d’aquestes beques, de convocatòria municipal, han valorat les diferents candidatures proposades pel professorat i els mateixos alumnes i han acordat per unanimitat atorgar les beques als alumnes de Batxillerat Jöel Frank Garcia Barrett i Jordi Jordan Maimir, i a les alumnes de cicles formatius de grau superior Mar Iglesias Navarrete i Laia Pavo Meneses. Tots quatre rebran una beca valorada en 1.000 euros destinada a pagar part de la matrícula universitària.

L’acte de cloenda del curs 2023/2024 de l’EMT ha servit també per lliurar les beques de l'Associació Pedagògica de l'EMT; fer els reconeixements als alumnes de 4t d'ESO amb millor expedient acadèmic; i atorgar premis Jornades Steam d'emprenedoria i orientació i les matrícules d'honor de batxillerat i cicles formatius.

Les beques d’estudis Memorial Josep Homs

La convocatòria municipal Memorial Josep Homs (Granollers, 1954-1997), que enguany ha arribat a la 27a edició, homenatja el reconegut geògraf, professor de l'EMT i el primer director del primer Pla Estratègic de Granollers.

Josep Homs i Corominas va néixer a Granollers el 15 de maig de 1954. Des de molt jove va treballar en dos àmbits que van identificar la seva trajectòria professional: la docència a l’Escola Municipal de Treball i els estudis sobre Granollers. Va ser professor de Geografia i Història des de 1974 a l’Escola Municipal de Treball Institut Politècnic de Granollers i, entre els anys 1980 i 1984, va ser-ne el cap d’estudis. La relació i identificació de Josep Homs amb l’EMT va ser molt intensa durant més de dues dècades. Va morir, a l’edat de 42 anys, el 6 de març de 1997.