AFIS Pediàtric, projecte finalista a la 5a jornada del Pla de salut 2015

Va tenir lloc el 27 de novembre a Sitges

23 de Desembre 2015
+

El passat dia 27 de novembre va tenir lloc la cinquena jornada del Pla de salut 2015, que enguany tenia com a lema Fem balanç per seguir avançant’. El Pla funciona com a marc de referència per a totes les actuacions públiques en matèria de salut, en l'àmbit de la Generalitat de Catalunya.

Durant la Jornada, amb l’assistència de 2.000 persones, s’ha fet balanç del desenvolupament i l'execució del Pla de salut durant el anys 2011-2015 i s’han presentat els reptes del nou Pla de salut de Catalunya 2016-2020.

En aquesta cinquena edició s’han exposat els 1.256 pòsters que els professionals sanitaris han realitzat per explicar les seves iniciatives i experiències innovadores per a millorar el sistema sanitari.

D’aquestes, com cada any, s’han reconegut les cinc millors i s’han seleccionat 60 finalistes entre les quals es troba l’experiència “ AFIS PEDIÀTRIC”. Aquest projecte, iniciat el curs escolar 2014-15, aborda el tractament de l’obesitat infantil a la nostra ciutat i ha estat realitzat per professionals del Servei de Salut Pública i del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers i dels equips de pediatria de les ABS de salut de Granollers.

Aquesta informació està publicada a la web de la jornada i es farà més difusió a través dels canals de comunicació del Departament de Salut.

Jornada Pla de salut 2015