Torneig de Nadal de Minibàsquet

El Club Bàsquet Granollers organitza pels dies 23 i 24 de desembre el Torneig de Nadal de minibàsquet

15 de Desembre 2011
+

Els propers 23 i 24 de desembre de 2011 el Club Bàsquet Granollers organitza  la desena edició del seu Torneig de Nadal de Minibàsquet. 

En aquesta edició participaran un total de 28 equips, 16 en categoria masculina i 12 en categoria femenina. Els partits es disputaran en tres instal·lacions: el Pavelló del C.B. Granollers, el Pavelló Municipal Can Bassa i el Pavelló El Congost.

En el torneig hi participaran al voltant de 380 esportistes i es jugaran un total de 76 partits entre les tres instal·lacions. (el doble de partits que en les edicions anteriors). La final femenina és jugarà dissabte 24 de desembre a les 12 del migdia i tot seguit la final masculina. La majoria dels equips participants estan disputant la competició en el nivell més alt de les lligues de la Federació Catalana de Basquetbol.

Relació de Clubs participants

Equips masculins

Joventut Badalona, Jac Sants. SESE, UBSA, C. B. Cornellà, C.B. Sant Just, CB. Valldemia, U.E. Claret, C.B. Arenys, C.B. Tona, C.B. Lliça d'Amunt, C.B. Llavaneres, C. B. Granollers,

Equips femenins

U.E. Mataró, C.B. Cornellà, Femení Sant Adrià, C.B. Santfeliuenc, C.B. Nou Esplugues, La Salle Bages, C.B. Prat, Bàsquet Almeda, Proa Sant Medir, C.B. Granollers