Resurgeix el Sambo a Catalunya

Sambo

03 de Maig 2017
+

El 6 de març del passat any, el club Combat Sambo Vallès va participar als campionats d’Espanya de Lluita Sambo que es van disputar a Gijon amb excel·lents resultats. La secció femenina del club va obtenir 3 medalles. Núria Bota, medalla d'or, Eva Cuenca una plata i Mariona Oms, medalla de bronce. Aldara Camí va disputar dos combats arribant a cuarts de final. Aquesta actuació las va clasificar com a subcampiones d’España per equips.

Pel que fa a la secció masculina, David Hungtindford i Unai Doncel van arribar a quarts de final.

El nostre club també va tenir representació per mitjà de l’entrenador de l’equip Roberto Núñez i el mestre internacional Alexander Shubin.

Aquest any, el dia 12 de març, es van disputar els campionats d'Espanya a Cáceres. Per falta de coordinació amb la Federació, no van poder participar 15 esportistes dels nostres esportistes, tot i així es van obtenir molt bons resultats. Dels dos esportistes del club Sambo Granollers un ha quedat eliminat a la primera ronda i l’altre ha obtingut medalla de bronze. Combat Sambo Vallès va aconseguir dos medalles de bronzes dels seus dos participants, una plata pel club Sant Adrià i dos bronzes pel Club de Judo Sakura de Tarragona.

Durant aquesta temporada, el Combat Sambo Vallès ha pogut organitzar, amb l’ajuda del servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers i la Federació Espanyola de Lluita, un curs d’àrbitres al mes de febrer i un altre d’entrenadors durant aquest mes d’abril.

Com a resultat s’han graduat les primeres dones entrenadores i àrbitres del club. Aldara Camí i Núria Bota, ambdues mares treballadores, son de les primeres dones entrenadores i àrbrites de Catalunya i Espanya.