Quatre representants a la Copa d’Europa

Club Natació Granollers. Natació Sincronitzada

08 de Maig 2015
+

A les sincronistes habituals de la selecció espanyola absoluta, Txell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez, se suma Amber Bakker a la llista de convocades que formaran part de l’equip que participarà a la Copa d’Europa, del 8 al 10 de maig a la ciutat holandesa de Hoofddrop. En total 4 sincronistes del Club Natació Granollers, que juntament amb el CN Kallipolis, és el club que més nedadores aporta a la selecció.

Les sincronistes del Club, formant part de la selecció, participaran en la modalitat d’equip. A banda la selecció també farà el duet i no participarà en el duet, combo ni rutina highlight. Els màxims rivals seran Rússia i Ucraïna en una competició que permetrà ser un bon test de cara al Campionat del Món de Kazan 2015.

Tres júniors a la concentració prèvia dels Jocs Europeus

Tres sincronistes del Club Natació Granollers han estat convocades per la Real Federación Española de Natación per a participar a la concentració júnior prèvia als Jocs Europeus de Bakú 2015. A l’stage, del 13 de maig al 8 de juny al CAR de Sant Cugat, hi participaran Ariadna Arisó, Helena Jaumà i Lídia Vigara.

 

Per a més informació:

SARA RAMOS

Departament de Comunicació

comunicacio@cngranollers.org

Telf. 93 870 45 99 - Extensió 131