Quatre podis a la 3a Fase del Campionat de Catalunya

Gimnàstica artística femenina

15 d'Abril 2015
+

Fins a quatre medalles s’han endut les gimnastes del Club Natació Granollers de la 3a Fase del Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpica, que va tenir lloc els dies 11 i 12 d’abril a Sant Vicenç de Castellet. Quatre metalls que se sumen als 9 ja obtinguts a les anteriors rondes de la competició, que s’acabarà amb la jornada final, classificatòria per al Campionat d’Espanya.

Els podis van arribar de la categoria Base, amb Helena Ruiz, que va aconseguir dues medalles al Nivell 2G: or en individual, i bronze formant equip amb Alba Hernández (14a en individual) i Marina Navarro (16a). Ainara Martínez es va penjar la medalla de plata al Nivell 1, mentre que l’equip de Nivell 3P es va fer amb el bronze, amb Marina Esteban (7a), Andrea Villarroya (8a) i Ona Perxachs (19a).

Destacar, per altra banda, la 9a posició d’Helena Lucas al Nivell 2P i la 24a de Carlota Garcia al Nivell 1.

Pel que fa a la màxima categoria, Via Olímpica, Lluna Casanova es va quedar a les portes del podi, amb una quarta posició al Nivell 7, mentre que al Nivell 5 Berta Pujadas es va classificar en setè lloc.