Jornades de formació per a entitats esportives. “Com implantar productes que permetin augmentar els ingressos dels clubs esportius”.

Servei d'Esports. Formació

08 de Maig 2015
+

Dins del marc, de les jornades de formació que ve organitzant el Servei d’Esports i donada  la bona acceptació que va tenir la sessió  que es va realitzar el dia 17 de desembre de 2.014, relativa a la recerca de finançament i augment dels ingressos de les entitats esportives, com a continuació de la mateixa, els propers dies 18 i 25 de maig, ambdós dilluns, a l’aula de formació de l’edifici de Can Puntes c. De Santa Elisabet, 16 (oficines del Servei d’Esports)  de les 19.00 h.  a les 20.30 h. es portaran a terme dues sessions de formació amb la temàtica “Com implantar productes que permetin augmentar els ingressos dels clubs esportius”.

Aquestes xerrades, van adreçades a totes les persones implicades en la direcció d’una entitat esportiva.  Directius, gerents... La inscripció  és gratuïta.

 Les sessions aniran a càrrec d'Oscar Garcia, llicenciat en Ciències de l'Educació Física i l'esport, Master en Gestió Públca, professor de Màrketing del Master de direcció i gestió de l'esport de l'Universitat Pompeu Fabra  i director de l'empresa Atlas Sport Consulting.