II Torneig de voleibol Ciutat de Granollers

Èxit de participació en el II Torneig de Voleibol Ciutat de Granollers

18 de Juny 2013
+

Granollers ha viscut durant 3 dies una competició de voleibol amb la participació de més de 35 equips en categories infantil, cadet i juvenil els quals han jugat un total de 109 partits.

Han participat equips de Girona, Tarragona i de Barcelona, destacant el bon ambient i esportivitat de tots els equips i acompanyants.

En categoria infantil femení l’AE Carles Vallbona ha guanyat a la final al CV Salou per 2-0 i l’equip CV Barça s’ha classificat en 3r lloc.

En categoria Cadet l’AE Carles Vallbona ha guanyat una final molt disputada al CV sant Boi per 2-1 i el 3r classificat ha estat el CV Esplugues.

En categoria juvenil el CV Barça ha guanyat a la final a l’AE Carles Vallbona per 2-1.

Les millores jugadores han estat:

- Categoria infantil: Aina Berbel ( AE Carles Vallbona )

- Categoria cadet: Noelia Santana ( AE Carles Vallbona )

- Categoria juvenil: col·locadora del CV Barça

L’organització vol donar les gràcies a tots els participants , col·laboradors i sobretot el més de 30 voluntaris que han fet possible una vegada més l'èxit d'aquest torneig que es consolida a Catalunya.

La propera edició del III Torneig Ciutat de Granollers es tornarà a fer el 14 i 15 de juny de 2014.