Gran èxit del darrer llibre de Lambert Botey i Berta Ventura “Les cendres del silenci”, una obra de ficció que parteix i se situa en fets reals succeïts a ciutat documentades a l'Arxiu Municipal de Granollers.

Lambert Botey i Berta Ventura, amb l'assessorament històric d'Albert Camps, han escrit el llibre Les cendres del Silenci. Els autors han consultat la documentació de l'època que es conserva a l'Arxiu per contextualitzar la seva novel·la, que tot hi ser un

15 de Juliol 2011
+

Aquest llibre porta part de la història de la nostra ciutat i ens ajuda a apropar-nos a uns fets que encara molts dels nostre conciutadans recorden, encara que no en primera persona si per les explicacions o els silencis dels seus pares o avis.

L'Arxiu Municipal ha pogut servir com a font de consulta ja que conserva, a més de tota la documentació administrativa que genera l'Ajuntament de Granollers, molta documentació històrica que és un punt de referència per al coneixement dels fets i la manera de viure a la ciutat en diferents èpoques.

Pensem que pot ser de gran interès per a tothom. Us convidem a llegir-lo!