Els judokes Luis Torres i Unai Doncel, rebuts a l'Ajuntament

Torres va proclamar-se campió del món i Doncel va quedar en setena posició en la categoria de veterans.

20 de Novembre 2015
+
Els judokes del Club Judo Granollers rebuts a l'Ajuntament després d'haver assolit grans resultats en el campionat del món de veterans
Ahir al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament es va fer la recepció a dos judokes que van competir del 21 al 24 de setembre en el campionat del món de judo de veterans, organitzat per la Federació Internacional de Judo i que es va celebrar a Amsterdam.

En aquesta torneig hi van competir dos representats del Club Judo Granollers, després d’haver-se classificat en els campionats nacionals previs. Es tracta de Luis Torres Cobas (Guantánamo, 1955) que va competir en la categoria M7 (entre 60 i 64 anys) a menys de 90 quilograms, i que es va proclamar campió del món, tancant un trienni en què ha estat subcampió del món (any 2014), tercer d’Europa (any 2013), tricampió de Catalunya, tricampió d’Espanya i campió de les copes Espanya de Vitòria i Madrid.
De la seva banda, Unai Doncel Reche, professor del Club Judo Granollers, es va classificar setè del món finalitzant aquest any competitiu en què s’ha proclamat subcampió de la copa Catalunya, campió d’Espanya i subcampió de la copa Espanya de Vitòria sempre en categoria veterans.