Mentre la canalla fa esport, tu també

+

L'Ajuntament de Granollers ofereix el programa municipal "Mentre la canalla fa esport, tu també!". Aquesta activitat es va posar en marxa el curs 2018/2019 com a programa pilot inclòs dins del projecte europeu «SPORT for WOMEN in the URBAN PLACES (SW-UP)» (Esport per les Dones en llocs urbans). 

Després de la bona rebuda d’aquesta iniciativa, s'ha donat continuïtat a la proposta, ja com a programa municipal, aquest curs 2019/2020. L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar a conciliar la vida familiar de tal manera que mares, pares i infants puguin fer esport coincidint en l'espai i en el temps. Està adreçada a pares i mares d’infants menors de 15 anys que facin esport (estiguin federats o no) en una entitat o club esportiu inscrit en el registre d'entitats esportives de l'Ajuntament de Granollers.

L’activitat es fa els dimarts i els dijous de 17.30 a 18.30 al Palau d’Esports. Cada dia es proposarà una activitat diferent com pilates, tonificació muscular, treball cardiovascular, caminar... Per participar-hi cal fer una inscripció en aquest enllaç i el preu és de 15 euros al mes (el mes d'octubre es cobrarà 7,5 euros ja que s'inicia l'activitat a mitjans de mes). 

 

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Centre de Medicina de l’Esport, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13).