Mentre la canalla fa esport, tu també

+
Mentre la canalla fa esport, tu també

L'Ajuntament de Granollers ofereix el programa municipal "Mentre la canalla fa esport, tu també!". Aquesta activitat es va posar en marxa el curs 2018/2019 com a programa pilot inclòs dins del projecte europeu «SPORT for WOMEN in the URBAN PLACES (SW-UP)» (Esport per les Dones en llocs urbans). 

Després de la bona rebuda d’aquesta iniciativa, s'ha donat continuïtat a la proposta, ja com a programa municipal, aquest curs 2019/2020. L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar a conciliar la vida familiar de tal manera que mares, pares i infants puguin fer esport coincidint en l'espai i en el temps. Està adreçada a pares i mares d’infants menors de 15 anys que facin esport (estiguin federats o no) en una entitat o club esportiu inscrit en el registre d'entitats esportives de l'Ajuntament de Granollers.

L’activitat es fa els dimarts i els dijous de 17.30 a 18.30 al Palau d’Esports. Cada dia es proposarà una activitat diferent com pilates, tonificació muscular, treball cardiovascular, caminar... Per participar-hi cal fer una inscripció en aquest enllaç i el preu és de 15 euros al mes (el mes d'octubre es cobrarà 7,5 euros ja que s'inicia l'activitat a mitjans de mes). 

 

Fer esport és fer salut. Consulteu el vostre metge o metgessa, o feu-vos  una revisió mèdica esportiva (més informació: Centre de Medicina de l’Esport, c/ dels Voluntaris, 92, núm. 2 Granollers - Tel. 93 870 54 13).