L’Equip Infantil, campió d’Espanya

Natació Sincronitzada. Club Natació Granollers

11 de Juliol 2016
+

Gran actuació de les sincronistes del Club Natació Granollers i de les convocades amb la selecció espanyola absoluta al Campionat d’Espanya Infantil i Absolut d’Estiu – Espanya Sincro Trofeu Infantes d’Espanya, que va tenir lloc del 30 de juny al 3 de juliol a Alacant.

En la competició infantil, el Club es va proclamar campió d’Espanya en equip i subcampió d’Espanya en combo. El duo integrat per Clara Arboix i Mireia Hernández també es va alçar amb el subtítol estatal.

D’altra banda, el duet de Júlia Tortosa i Miriam Llovet es va classificar en sisè lloc. Pel que fa als solos, el de Mireia Hernández va fer la quarta posició i el de Clara Arboix, la cinquena. A les Figures, destacar el quart lloc de Júlia Tortosa, el cinquè de Mireia Hernández, el novè de Clara Arboix, i l’onzè de Míriam Llovet, d’entre un total de 337 participants.

Els resultats obtinguts al llarg de la competició van permetre el Club Natació Granollers situar-se en tercer lloc en la classificació per Clubs, per sota del Metropole (1r) i el Canoe (2n), i per davant del Kallipolis (4t).

Per altra banda, es van realitzar les proves de selecció per a formar part de l’equip espanyol infantil per a participar en la concentració que des del 4 al 18 de juliol s’està realitzant al CAR de Sant Cugat. Les convocades van ser Clara Arboix, Mireia Hernández i Miriam Llovet, i l’entrenadora del Club, Muriel Escalé. D’aquest stage en sortirà l’equip que disputarà la Copa Mediterrània.