Granollers clou els actes com a Ciutat del Bàsquet 2015

El proper divendres 15 de gener a la sala Francesc Tarafa

13 de Gener 2016
+

El proper divendres 15 de gener, a les vuit del vespre i a la Sala Francesc Tarafa (c. Corró, 47), es farà la cloenda de Granollers com a Ciutat del Bàsquet de 2015, amb un reconeixement a les persones més rellevants que han passat pel Club Bàsquet Granollers. Es tracta dels expresidents Ramon Valls, Antoni Novoa, Joan Grau, Joan Garriga, Josep Capdevila i Xavier Valls; i Josep Bach i Lluís Valls, també vinculats a l’entitat. En aquest acte, la localitat de Sant Fruitós de Bages recollirà el relleu de Granollers com Ciutat del Bàsquet Català 2016.

 

En aquest últim acte de “Granollers com a Ciutat del Bàsquet 2015” es passarà un vídeo resum de tots les activitats que s’han fet dins d’aquesta programació, entre les quals la celebració de la Lliga Catalana de Bàsquet que va tenir lloc al Palau d’Esports el mes de setembre, amb molt bona entrada de públic.

 

L’acte de cloenda comptarà amb l’assistència del president de la Fundació del Bàsquet Català i de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa; el president del Club Bàsquet Granollers, Joan Nadal, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, entre d’altres.