Èxit de participació en el segon campus de voleibol organitzat pel Consell Esportiu i l'AE Carles Vallbona

Un total de 52 esportistes participen durant el mes de juliol al II Campus de Voleibol i Volei Platja que organitza l'AE Carles Vallbona i el Consell Esportiu del Vallès Oriental

30 de Juny 2011
+

En la primera edició van ser 15 participants, per aquest motiu es pot dir que aquest any ha estat un èxit de participació. El fet que es faci un Campus de Volei Platja junt amb el voleibol ha fet que aquest atractiu hagi tingut una acceptació entre els participants que venen dels diferents municipis de la comarca ( Cardedeu, La Llagosta, Granollers, l'Ametlla, Canovelles i Les Franqueses ).

Aquest Campus està coordinat per Cristina Garcia i altres entrenadors i monitors de la comarca del Vallès oriental. Destaca l'entrenadora de volei platja Marta Garcia , actual campiona de Catalunya de l'especialitat.

Des de l'AE Carles Vallbona també es vol promocionar el volei platja a la ciutat, aprofitant les instal·lacions de l'Institut Carles Vallbona. Aquesta setmana una parella infantil formada per Natàlia Castellet i Paula Rascón participaran per primera vegada en una prova del Campionat de Catalunya "BEACH VOLLEY TOUR 2011 - CAMPIONAT DE CATALUNYA". Tot i que són infantils i participaran amb jugadores de 16 i 17 anys , s'ho han pres amb moltes ganes.