El BiCircuit Festival 2017 ja té dates confirmades: 22 i 23 d’abril

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja està preparant la segona edició de l’esdeveniment que aplega competicions ciclistes i una atractiva oferta de lleure per a tota la família.

26 de Juliol 2016
+

El BiCircuit Festival 2017 ja té dates per a la propera temporada: els dies 22 i 23 d’abril. Els preparatius de la segona edició del BiCircuit Festival, que aplega competicions ciclistes i una atractiva oferta de lleure per a tota la família al Circuit de Barcelona-Catalunya, ja s’han posat en marxa després de l’exitós debut d’aquest esdeveniment el passat mes d’abril.

Tornaran a repetir al BiCircuit Festival les quatre competicions estrella de la primera edició: les 24 Hores Madform BiCircuit, la Marxa BTT BiCircuit, la Gran Fondo BiCircuit i el Campionat Mundial de Brompton. Com a novetat, les 24 Hores Madform BiCircuit incorporaran les categories de 6 hores i de 12 hores, per a tots aquells que vulguin realitzar una primera presa de contacte amb la resistència. Tindran pràcticament el mateix format la Marxa BTT BiCircuit, la Gran Fondo BiCircuit i la prova puntuable pel Campionat Mundial de Brompton.

La gran varietat de competicions dota el programa del BiCircuit Festival 2017 d’un ampli ventall de possibilitats amb diferents especialitats ciclistes, que s’aniran ampliant en els propers mesos amb noves propostes.

El Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a celebrar una gran festa de la bicicleta, ja que si bé l’acció a la pista no es detindrà en tot el cap de setmana, també s’oferiran diferents propostes de lleure que faran gaudir als aficionats al ciclisme així com també al públic familiar. L’entrada al Circuit serà lliure durant tot el cap de setmana per a tots els espectadors.