Dos ors i una plata a l’Open USA

20 de Juliol 2016
+

Els 4 representants del Club Natació Granollers que formen part de la selecció espanyola absoluta i que han disputat l’Open USA, s’han endut dues medalles d’or i una de plata de Riverside (Califòrnia), on del 14 al 16 de juliol ha tingut lloc aquesta prestigiosa competició internacional.

Txell Mas, Cecilia Jiménez i Helena Jaumà van conquerir l’or amb el Combo, després d’imposar-se a Mèxic i Quebec (Canadà). En Equip, es van penjar la plata, compartint podi amb les xineses, que van ser les campiones, i les brasileres, terceres. També es va penjar l’or el duet mixt de Pau Ribes, formant parella amb Berta Ferreras (CN Kallipolis).

 

 Representació granollerina a la Copa Mediterrània Infantil

 Tres sincronistes i una entrenadora del Club Natació Granollers han estat convocades amb la selecció espanyola per a participar a la Copa Mediterrània Infantil (antiga Comen), que del 21 al 24 de juliol tindrà lloc a Netanya (Israel). Clara Arboix, Mireia Hernández i Míriam Llovet participaran amb l’Equip i el Combo. Muriel Escalé ha entrat a formar part de l’equip tècnic de la selecció infantil.