5 podis a la 3a Fase del Campionat de Catalunya de Nivells

Gimnàstica artística masculina

31 de Maig 2017
+

Quatre podis a nivell individual i un per equips va ser el balanç de la participació dels gimnastes de Nivells a la 3a Fase del Campionat de Catalunya que es va disputar el passat 21 de maig a Sant Boi de Llobregat.

A nivell individual, Aitor Rama va aconseguir l’or al N4, aconseguint la màxima puntuació de la competició a la barra, la segona millor nota a les anelles i la tercera a salt. Or també per Max Pedrola del N3, amb un primer lloc a anelles i salt, i tercera posició a terra, cavall i barra. Plata per Joel Fernández al N2, que va destacar en anelles i paral·leles on es va classificar en primer lloc, en salt en segon i cavall en tercer lloc. Medalla de bronze per Quim Civil al N4, amb un primer lloc a cavall, un segon a paral·leles i un tercer en anelles. Per equips, plata pel N2, amb Joel Fernández, Unai Fernández, Javier López i Ton Remola.

Tot i no haver aconseguit medalla, cal destacar els primers llocs obtinguts per aparells d’Eduard Méndez (N8) amb una primera posició a anelles i barra, i tercera posició a salt i terra. En la categoria de Promoció, Marc Armengol (P1), segon a cavall;  i Pau Vila (P2), tercer a paral·leles i terra.