Pluja del medalles a la 2a Fase de la Copa Catalana

Notícia del Club Natació Granollers

14 d'Abril 2016
+
Un dels podis assolits

Un total de set podis van aconseguir els gimnastes del Club Natació Granollers a la 2a Fase de Promoció i Nivell de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Masculina que va tenir lloc el passat 10 d’abril a Vic. Cinc medalles d’or, una de plata i una altre de bronze, va ser el balanç d’aquesta segona ronda de la Copa.

En la competició de Nivells va ser on es van sumar la majoria dels metalls. Les medalles d’or van arribar de la mà de Quim Civil  (N4), Max Pedrola (N3) i Joel Fernández (N2). També van pujar al primer esglaó els equips de N2, integrat per Joel Fernández, Gabriel Samper i Adrian Moraga; i el de N3, per Max Pedrola, Abel Samper i Alejandro González. La medalla de bronze va ser per Gabriel Samper, del N2. Per altra banda, a la competició de Promoció, l’equip de P1 va completar el medaller del Club, amb una plata, que va recollir Marc Duran, Pau Vila, Ton Remola i Daniel Bruns.

Destacar la 4a posició d’Eduard Mendez (N7) i de David Cerdan (P3), a més a més de la 5è lloc d’Aitor Rama (N4) i de l’equip de P3, integrat per David Cerdan, Àlex Alvarez i Marc Ferrer.

I a Salt, Gimnàstica Artística Femenina
Per altra banda, a Salt es va celebrar la 3a Fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar de Gimnàstica Artística Femenina, el passat 9 d’abril. El Club va destacar en la classificació per equips, amb una 11a posició del C4-A, format per Daniela Ciobanu, Mariona Guisado, Mariona Masjuan i Judit Peiro; 12è lloc pel C4-B de Gorgina Burriel, Aina Clariana, Berta Tornos i Laia Carrillo; i 12a posició també pel E4 d’Ariadna Madrid, Mireia Merino i Georgina Carol.