Activitats esportives d'estiu

+

L’objectiu d’aquesta activitat esportiva d’estiu és oferir activitats lúdiques educatives a nens i nenes en edats compreses entre els 6 i els 15 anys durant el mes de juliol.

Aquesta activitat comença la primera setmana del mes de juliol i acaba l’última d’aquest mateix mes, en horari de 9 a 13h. També s’ofereix un servei d’acollida de 8 a 9 h i un servei de menjador de 13 a 15 h opcional per les famílies que el necessitin.

Les activitats plantejades en aquest casal són esportives i físiques, és per això que es poden trobar iniciacions a esports com el futbol, handbol, tenis i poliesportiu (jocs motrius i esports col·lectius i individuals). Complementant aquests esports amb activitats jugades i piscina. A més s’ofereix un casal de Poliesportiu en anglès.

Les instal·lacions esportives utilitzades estan ubicades al complex esportiu de Granollers i altres instal·lacions properes: Pistes d’atletisme, pavelló el Tub, Piscines municipals, Pistes de tenis, Palau d’Esports, pavelló del Congost i camp de futbol de Ponent.

Els grups es formen en funció de les edats dels participants, sent aquests mixtos i amb una diferència d’edat màxima d’un any per assolir els objectius motrius de cada edat.

Inici de la inscripció al maig de cada curs.