Pel·lícula 'L'home gris'

Curtmetratge d'Emili Botey i Joan Font, realitzat i produït per La Pedra de l'Encant l'any 1960

+
Fotogrames del curtmetratge 'L'home gris' (1960) / Col·lecció Imatge en moviment / AMGr

Aquest mes de novembre, l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) us apropa aquest film dins la programació amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual 2016.

L'home gris és un curtmetratge (5'57'') de la Col·lecció Imatge en moviment de l'AMGr, filmat en 8 mm, sense so i en blanc i negre, i dirigit per Esteve Duran. Es tracta del primer film que va produir un grup d'amics, amb la denominació La Pedra de l'Encant, fa 56 anys.

El 12 de novembre de 2014, Emili Botey va fer donació d'aquesta pel·lícula a l'Ajuntament de Granollers, com a contribució al patrimoni audiovisual de la ciutat. A partir d'aleshores, forma part dels Fons Audiovisuals de l'AMGr.

Més detalls i sinopsi del curtmetratge L'home gris (full de sala editat per a les projeccions dels dies 28 i 30 d'octubre de 2016, en les sessions del Cineclub de l'Associació Cultural de Granollers)

Visioneu aquest film

Per a més informació, podeu contactar amb l'Arxiu Municipal de Granollers, al carrer de Sant Josep, 7 (telèfons 93 842 67 37 i 93 842 67 62, a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat).