Voleu col·laborar amb l'Arxiu Municipal de Granollers? Us expliquem com fer-ho!

L'AMGr és un arxiu social al servei de les persones, integrat per un equip professional obert a la participació ciutadana. Un equipament dedicat a preservar i difondre la història i la memòria de la ciutat, amb el qual podeu col·laborar de manera activa. Tot seguit us fem algunes propostes perquè escolliu la que preferiu.

+
Descripció de correspondència

Grups de descripció:

  • Taller de descripció de correspondència

El grup es troba un cop a la setmana, cada dimecres a la tarda, per llegir i sintetitzar les cartes rebudes en el passat a l’Ajuntament. Una activitat que us permetrà tenir una altra visió de la història local.

  •  Grup de descripció de fotografies

Es reuneix cada quinze dies per identificar fets, localitzacions, persones, dates o autors de les fotos que es van projectant. Aquestes descripcions són fonamentals per fer més accessible la documentació dels fons de l'Arxiu Municipal, ja que en fa més fàcil la recerca i la consulta pública.

Tots dos tallers són conduïts pel personal tècnic de l’Arxiu. Per apuntar-vos-hi, truqueu al tel. 93 842 67 37 / 93 842 67 62 o escriviu a: arxiu@granollers.cat. Els dies de les trobades apareixen a l’agenda web de l’Arxiu. 

Us estimeu més col·laborar des de casa?

 La pandèmia de la Covid-19 i el confinament van impulsar la modalitat de col·laborar amb l’Arxiu des de casa, una opció que a hores d’ara es manté. Si us agrada la història local i voleu dedicar unes hores a la conservació i difusió del patrimoni documental, us animem a:

  •  Transcriure fonts orals per fixar en un document de text el contingut de les entrevistes a  persones que ens parlen de la nostra història recent.
  •  Transcriure actes antigues del Ple municipal de l’Ajuntament de Granollers i de l’entitat de la Unió Liberal.

 Escolliu el projecte que més us agradi i contacteu amb nosaltres per posar-nos d’acord: arxiu@granollers.cat

 Voleu patrocinar alguna tasca de l'Arxiu?

Per posar a l’abast de tothom la documentació, l’Arxiu porta a terme processos costosos econòmicament com ara la restauració de pergamins, la digitalització de fotografies o de documents, etc. Si esteu interessats a participar en el finançament, poseu-vos en contacte amb nosaltres, al tel. 93 842 67 37 / 93 842 67 62 / arxiu@granollers.cat